Vilniaus lopšelis-darželis
ES PROJEKTAS
ES PROJEKTAS
ELEKTRONINIS DIENYNAS
ELEKTRONINIS DIENYNAS
Vaiko registracija
Vaiko registracija
Apklausos

Koks Jums svarbiausias kriterijus renkantis vaikų darželį?

Apklausos rezultatai

Kraunama ... Kraunama ...
Galerija
Lopšelio-darželio rėmimas
KORONA STOP
KORONA STOP

Interneto svetainės darželiams www.svetainesdarzeliams.lt

Vadovaujantis Vilniaus miesto savivaldybės tarybos 2015 m. gegužės 28 d. sprendimu Nr. 1-57 „Dėl vaikų priėmimo į Vilniaus miesto savivaldybės švietimo įstaigų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes organizavimo tvarkos aprašo tvirtinimo“ (2015 m. lapkričio 11 d.  sprendimo Nr. 1-235 redakcija):

29. Gavę pranešimą apie skirtą vietą įstaigoje kreiptis į darželį iki 2017 m. birželio 30 d. raštu patvirtinti vaiko atvykimą ir pateikti šiuos dokumentus: vaiko gimimo liudijimo kopiją; vaiko sveikatos pažymėjimą forma Nr. 027-1/A, dirbančių tėvų pažymą patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoji vieta nurodyta Vilniaus miesto savivaldybė, pasirašyti dvišalę sutartį.

33. Tėvai negalintys atvykti į įstaigą iki birželio 30 d. dėl pateisinamų priežasčių (ligos, išvykę ir kt.) apie tai turi pranešti iki birželio 30 d. įstaigos vadovui raštu (elektroniniu pranešimu, registruotu laišku) ir informuoti apie lankymo pradžią įstaigoje ir dokumentų pateikimo data.

34. Iki birželio 30 d. nepatvirtinus vaiko atvykimo ar nepranešus apie neatvykimą pateisinančias priežastis ir nepateikus reikiamų dokumentų, sutartis nesudaroma ir vaikas netenka vietos įstaigoje, o prašymai į įstaigą nėra atnaujinami ir esant poreikiui būtina registruotis iš naujo.

SIEKIAME PATENKINTI JŪSŲ LŪKESČIUS IR LAUKIAME MŪSŲ DARŽELYJE SU DOKUMENTAIS!